Toshiba varmepumpe

Om Toshiba

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Varmepumpe - Få op til 4 gratis tilbud på varmepumper
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!

Toshiba

Toshiba er en japansk verdensførende virksomhed, indenfor elektroniske produkter, som omfatter en bred produktportefølje. Virksomheden producerer alt indenfor almindelig forbrugerelektronik såsom dvd’er til kontrolsystemer som inkluderer jernbanesystemer.

Toshiba er kendt for deres kvalitet og brugervenlighed, hvilket også ses på deres varmepumper. Toshibas varmepumper er generelt i bedre kvalitet sammenlignet med andre varmepumper i samme prisklasse.

Toshiba ligger rigtig meget energi i, at optimere deres varmepumpers kerneydelse. De ønsker at levere en høj kvalitet og virkningsgrad og derfor er der ikke lagt vægt på innovation hos Toshiba. Virksomhedens varmepumper er påvirket af at have klassiske funktioner, istedet for innovative og nytænkende funktioner.

På grund af deres klassiske funktioner er deres varmepumper utrolig brugervenlige og nemme at sætte op og konfigurere. Toshibas varmepumper har tilmed et lavt støjniveau. Producenten tilbyder både luft-til-vand varmepumper og luft-til-luft varmepumper.

Toshiba luft-til-vand varmepumpe

Toshiba Varmepumpe

Toshiba’s svar på en luft-til-vand varmepumpe kaldes ESTIA og har en COP-værdi op til 4,66 - derfor bruger du kun en kW til at producere 4,66 kW varme. Desuden er denne serie bygget til det nordiske klima.

Dette er en højeffektiv varmepumpe, der er forholdsvis støjsvag og som er let at installere. Systemerne er et “alt i et”-system og er designet til at levere den rette temperatur til dine rum i din bolig. Man kan få varmepumpen i 8, 11 eller 14 kW, alt efter husstandens behov. Samtidig har man indbygget et specielt 2-zone-system i ESTIA-serien. Dette gør det muligt for dig, at have forskellige temperaturer i din bolig i to uafhængige zoner, for eksempel i radiatorerne og i den vandbårne gulvvarme.

Hvordan virker en toshiba luft-til-vand varmepumpe

En luft-til-vand varmepumpe trækker udeluften ind i din varmepumpe ved hjælp af en ventilator. Varmpumpen leder herefter varmen ind i din bolig gennem rørene, så du kan få opvarmet dit brugsvand og bolig.

Patenteret komponenter

Toshiba har formået de seneste par år, at udvikle og patentere flere forskellige løsninger og komponenter til deres varmepumpe. Dette inkluderer blandt andet en dobbelt rotationskompressor og en IPDU inverter, som hjælper til at opnå store energibesparelser og høj effektivitet.

Invertersystemet siker at varmepumpen kun yder den nødvendige varmekapacitet, hvilket resulterer i at det kun er den nødvendige elektricitet der bliver anvendt.

Varmepumpen har også indbygget en kontrol, der følger udendørstemperaturen. Det vil sige, at når der er mildere udetemperaturer, producerer varmepumpen automatisk lavere vandtemperaturer, da den forudser at der er behov for mindre opvarmning i boligen. Hvilket også virker den anden vej, når der er et behov for stigende opvarmning, ved køligere temperaturer. LG og Panasonic’s varmepumper har lignende funktion.

Med varmepumpen følger der en fjernbetjening, der har flere forskellige funktioner og som er brugervenlig. Den har indbygget timer control, valg af operativsystem og brugsvandsindstillinger som.

Køle-røret mellem udedelen og varmepumpen kan være op til 30 meter langt, hvilket gør at installationen af systemet er mere fleksibelt.

Prisniveau

Alt efter størrelsen på din bolig, hvad forbruget er i husstanden og hvilke funktioner varmepumpen skal have, svinger prisen. Du kan derfor indhente en pris på en varmepumpe, der passer til netop dine boligforhold. Dette kræver dog at du specificerer dine ønsker, hvorefter du kan blive guidet og få en pris på den varmepumpe der passer til dig.

Hvis du er interesseret i at få en pris på en varmepumpe, kan du udfylde en kontaktformular på varmepumpetilbud. Her skal du fortælle hvilken type varmepumpe du ønsker, kvadratmeterne på din bolig, hvornår installationen af varmepumpen skal finde sted og hvilken varmekilde du har lige nu. Derefter kan du få op til 4 tilbud på varmepumper der passer til din bolig.