Panasonic varmepumpe

Om Panasonic

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Varmepumpe - Få op til 4 gratis tilbud på varmepumper
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!

Panasonic

Panasonic er normalt kendt for at producere fjernsyn og stereoanlæg. Dog har de været på markedet med varmepumper i lang tid og har leveret over 500.000 enheder i norden, de sidste 30 år. Derfor har Panasonic også udviklet en stor viden indenfor skandinaviske kunders behov.

Panasonic producerer luft-til-luft og vand-til-luft varmepumper som både er virkelig effektive, men også energibesparende. Det vil sige, at du tydeligt vil kunne mærke skiftet på din elregning. Samtidig med dét, vil du mindske CO2-udslippet, hvilket du kan med alle varmepumper.

Panasonics varmepumper er de mest miljøvenlige på markedet og virksomheden er kendt for at leverer nogle af de mest sikre og pålidelige varmepumper.

Panasonic luft-til-vand varmepumpe

Alt efter hvilken varmepumpe du vælger, kan den virke helt ned til -20 grader og er baseret på en effektiv varmepumpeteknologi, som opvarmer dit hus og brugsvandet. Derudover virker den også som aircondition om sommeren, hvilket er praktisk til de varme sommermåneder.

Panasonic har udviklet “inverter+ kompressor”, som sikrer at varmepumpen altid producerer varme med maksimal effektivitet og tilpasser sig kapaciteten. Denne kompressor giver energibesparelser på op til 30 % i forhold til modeller uden en inverter og minder om den inverter teknologi, som LG og Toshiba også har i deres varmepumper.

Panasonic gør også meget ud af, at deres varmepumper skal være så lydsvage som overhovedet muligt. Desuden kan man også minimere sine installationsomkostninger, da varmepumpen kan monteres på dit centralvarmeanlæg.

Hvordan virker en panasonic luft-til-vand varmepumpe

En ventilator trækker udeluften ind via en ventilator. Hvorefter luften overføres til et kølemiddel ved hjælp af en kompressor i varmepumpen. Det opvarmet kølemiddel ledes gennem et rør ind til husets varmtvandsbeholder, hvorefter du har varme til både din bolig og brugsvand.

Varmepumpe _på _vegg

Aquarea varmepumpeserie

Panasonic har udviklet en varmepumpeserie kaldet Aquaread, som kan give en besparelse på op til 58 %, i forhold til elektriske varmeapparater. Generelt er der en COP-værdi mellem 4-4.67, ved en temperatur på +7 grader, på Panasonics varmepumper - derfor vil der kun blive anvendt 1 kW til at skabe 4-4.67 kW varme.

Samtidig er det et innovativ lavenergi-system, som kan blive forstærket ved at tilkoble solceller - dog er det kun på modellerne LV9-400 og LV12-400 der mulighed for dette.

Aquareas tilbyder tre forskellige typer af varmepumpe:

  • Mono-block - Denne type består af en enkelt udendørsenhed og installationen kræver ingen kølemiddelstilslutning, men derimod kun vandtilslutning.
  • Split-system - Systemet bliver tilsluttet til opvarmning og/eller varmt vand.
  • New all in One - Denne type består af en hydromodule og 200 l. tank

Aquarea indeholder tre forskellige løsninger og her kan du se, hvilken en der passer til netop dit behov:

  • High performance - Kan fås fra 3-16 kW og er en god løsning til huse der har et lavt forbrug. Denne varmepumpe kan bruges som en “stand-alone”-enhed eller blive kombineret med et eksisterende gas- eller oliefyr.
  • T-CAP - Kan fås fra 9-12 kW og anvendes hvis det vigtigste for din bolig er, at opretholde varmekapaciteten helt ned til -7 til -15 grader. Denne varmepumpe sikre at der altid er tilstrækkelig kapacitet til at opvarme huset.
  • HT - Kan fås fra 9-12 kW og bruges i boliger der har traditionelle højtemperatur radiatorer (såsom støbejernsradiatorer). Aquarea HT giver output vandtemperaturer på op til 65 grader, selv hvis temperaturen er -20 grader udenfor.

Prisklasse

Prisen på en varmepumpe afhænger af hvilken model du ønsker, hvor stor din bolig er og hvad husstandens forbrug er. Du kan derfor få en specifik pris på en varmepumpe der passer netop til dit behov, hvis du specificerer behovet for din bolig.

varmepumpetilbud kan du udfylde en kontaktformular med de mest nødvendige oplysninger, såsom: varmepumpetype, m2 på din bolig, tidspunkt for installationen og nuværende varmekilde. Herefter kan du få op til 4 tilbud på varmepumper der passer til dit behov.

Ekstra til din varmepumpe

Panasonic tilbyder Internet Control, hvor du via din smartphone (android eller iOS), tablet eller pc kan styre din varmepumpe hvorend du befinder dig. Du kan; start/stop, mode operation, sætte temperaturen osv. Med denne funktion kan du opnå højere effektivitet med det laveste energiforbrug.