Mitsubishi varmepumpe

Om Mitsubishi

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Varmepumpe - Få op til 4 gratis tilbud på varmepumper
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!

Mitsubishi

Mærket Mitsubishi bliver oftest sat i relief med biler. Dog har deres tekniske viden og ekspertise gjort, at de kunne udvide sig indenfor andre områder, som blandt andet varmepumper. Indenfor varmepumpeindustrien er de kendt for at lave solide varmepumper.

Mitsubishi har deres egne fabrikker, hvilket sikrer at der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet og at denne er i top. Desuden er varmepumperne påvirket af Mitsubishis innovative teknologi og lækre design. Mitsubishi udvikler både luft-til-luft varmepumper og luft-til-vand varmepumper.

Mitsubishi er en af de 5 mest populære producenter af varmepumper i Danmark, hvor Panasonic, Danfoss og Bosch ligger over Mitsubishi. Dette skyldes at Mitsubishi overordnet set ikke har samme effekttal, som de ovennævnte konkurrenter. Mitsubishis varmepumper har oftest en COP-værdi omkring 4 og derfor bruger du kun én enkelt kW til at producere 4 kW varme.

Mitsubishi luft-til-vand varmepumpe

Deres linie indenfor luft-til-vand varmepumper kaldes “Ecodan Next Generation”. Disse varmepumper beskrives både som støjsvage, effektive og miljøvenlige. Denne nye generation af varmepumper kræver mindre energi end andre systemer der anvendes for at opvarme huset.

Der findes både en stor og en lille model; Den store model fås fra 9-16 kW og har en COP-værdi op til 4,57. Den lille model fås fra 3-9 kW og har en COP-værdi op til 4,36. Derfor kan du finde den varmepumpe som passer til dit behov - samtidig kan man også få flere forskellige designs.

Hvordan virker mitsubishis varmepumpe

En luft-til-vand varmepumpe virker ved, at varmen som kommer fra udeluften bliver via en udedel omdannet til brugbar varme. Herefter bliver denne varme ført til indedelen, hvor varmen kan anvendes til at opvarme vandet og give en varm bolig og varmt brugsvand. 

Mitsubishi Varmepumpe

Loop-tank-teknologi og intelligent varmetilpasning

Varmepumperne er udstyret med en patenteret loop-tank-teknologi. Dette hjælper til, at vandopvarmningen i tanken maksimeres, og dermed skaber en bedre energieffektivitet. Derudover har du også mulighed for at tilslutte solpaneler til denne varmepumpe.

En anden funktion er “intelligent varmetilpasning”. Varmepumperne tilpasser sig automatisk faktorer i hjemmet - for eksempel drager den fordel af sollys og dermed holder energiforbruget nede. Samtidig ligger den mærke til, hvad fremløbstemperaturen er: jo højere den er, jo koldere er det udenfor. Dette skaber en vedvarende indetemperatur, med den laveste vandtemperatur i varmeanlægget. På den måde opnår man den største besparelse.

Prisklasse

Prisen på en varmepumpe afhænger af dit behov og din bolig. Prisen vil blive vurderet ud fra størrelsen på din bolig, hvad husstandens forbrug er og hvilke funktioner som du har brug for. Du kan få en pris der er specifik for dig, hvis du gør dig klar om dine krav. Herefter kan du blive vejledt og få en realistisk pris.

Du kan med fordel udfylde en kontaktformular på varmepumpetilbud, hvor du skal beskrive hvilken type varmepumpe du ønsker, hvor mange m2 din bolig er, hvornår installationen vil finde sted og hvilken varmekilde du har på nuværende tidspunkt. Så kan du få op til 4 tilbud, der passer til dit behov.

Ekstra til din varmepumpe

Der findes ikke en applikation eller en internetadgang til en mitsubishi varmepumpe. Til gengæld kan du tilvælge en fjernbetjening med trådløse sensorer, hvor du herfra har mulighed for at styre systemet fra andre rum i boligen.

Samtidig kan du også tilvælge en trådløs rumføler, der gør det muligt for varmepumpesystemet at operere ud fra stuetemperaturen. Hermed kan temperaturen opretholdes med den lavest mulige vandtemperatur, hvilket giver lavere energiomkostninger.