METRO THERM varmepumpe

Om METRO THERM

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Varmepumpe - Få op til 4 gratis tilbud på varmepumper
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!

METRO THERM

METRO THERM er en dansk virksomhed der producerer og forhandler varmeanlæg til både privat- og erhvervskunder i skandinavien. Virksomheden har eksisteret siden 1921 og der bliver lagt vægt på kvalitet, nem betjening og enkle funktioner. De er kendte for deres håndværksmæssige kvalitet, den nemme installation og at de har en problemfri vedligeholdelse. De tilbyder både luft-til-vand varmepumper og jordvarmepumper. 

METRO THERM Luft-til-vand varmepumpe

METRO THERM har udviklet METROAIR varmepumpen, som er udviklet til at fungere i det nordiske klima. Den kan producere varme ved en temperatur helt ned til -20 grader. Derudover kan det kobles til dit eksisterende centralvarmeanlæg og levere varme ud til boligens radiatorer og give varmt vand.

Hvordan virker METRO THERM luft-til-vand varmepumpe

I grove træk anvendes udeluften til at varme et kølemiddel op. Derefter bliver kølemidlet sat under kraftig tryk i kompressoren, hvorved at temperaturen øges. Til slut anvendes den høje temperatur til vandet inde i varmtvandsbeholderen i varmepumpen.

METROAIR luft-til-vand varmepumpe

METRO THERM har udviklet flere underserier til deres METROAIR. Forskellene er hvor høj ydelse den kan levere, COP-værdien, støjniveauet og effektiviteten.

Nedenfor er de beskrevet i hver deres kategori:

  • 6, 8 og 10 kW - Disse varmepumper er effektive helt ned til -20 grader. Den har et lydniveau på 46 dB og har en en COP-værdi op til 3,5.
  • 7 og 9 kW -  Disse fungerer effektivt helt ned til -25 grader og er udstyret med to-trins ventilator, der har et meget lavt støjniveau.
  • 14 og 20 kW - Disse varmepumper er beregnet til større huse og er effektive helt ned til -25 grader. Den har et lydniveau på 39 dB og en COP på op til 4.

METRO THERM jordvarmepumpe

METRO THERM kalder deres linje, indenfor jordvarmepumper, METROSAVER. Selve jordvarmeanlægget består af en eller flere kredse af jordvarmeslanger, der er tilsluttet en jordvarmepumpe. Denne omdanner energien til opvarmning af brugsvand eller varme til boligen.

Hvordan virker METRO THERM jordvarmepumper

Jordvarmepumpen virker ved, at der bliver trukket varme ud af jorden via slanger der er gravet ned i jorden. Her bliver varmen overført via kølemiddel, som herefter fører det ind til din varmepumpe. Derefter får du varmen omsat til den temperatur du ønsker og den kan du både få til dine radiatorer, gulvvarme og brugsvand.

METROSAVER jordvarmepumper

  • METROSAVER MB - Denne har indbygget 180 liter varmvandsbeholder. Derudover er den udstyret med et stort display der er brugervenligt, hvor man let kan aflæse drift, status og temperaturer, samt regulere indstillinger. Det er muligt at indstille den til natsænkning, ferieperioder m.m. Samtidig kan den tilsluttes til solceller. Denne har en COP-værdi op til 4,8-5,0, alt efter om du skal bruge 6, 8, 10 eller 12 kW.
  • METROSAVER UB - Denne jordvarmepumpe er uden indbygget varmtvandsbeholder, hvilket vil sige at den skal tilsluttes en separat varmtvandsbeholder. Denne har samme brugervenlige display og indeholder samme funktioner. Derudover kan denne også tilsluttes solceller. Denne model har en COP-værdi fra 4,4-5,0, alt efter om du skal bruge 6, 8, 10, 12, 15 eller 17 kW.

Det er muligt at tilslutte METROSAVER til din eksisterende varmtvandsbeholder, der herefter kan levere varme gennem husets radiatorer, gulvvarme og give varmt brugsvand. Den kan installeres alle steder med et frit areal på min. 400 kvm, hvor slangerne skal ligge.  

Prisklasse

For at du kan få en pris på en varmepumpe, kræver det at du konkretiserer dit behov, så du kan få en specifik pris. Du skal gøre dig tanker om hvad behovet er i din husstand, hvilke funktioner du ønsker, hvor stor din bolig er osv. Når du er klar over hvad du ønsker, kan du få en pris der passer til dit behov.

Hvis du udfylder en kontaktformular på varmepumpetilbud, kan du modtage op til 4 tilbud på varmepumper der passer til dig og din husstand. Det eneste du skal svare på er: hvilken varmepumpetype du ønsker, hvor mange kvadratmeter er dit hus, tidspunkt for en eventuel installation og hvad din nuværende varmekilde er.