LG varmepumpe

Om LG Electronics

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Varmepumpe - Få op til 4 gratis tilbud på varmepumper
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!

LG

LG er en sydkoreansk virksomhed som er kendt for deres hjemmeelektronik og mobiltelefoner, hvortil de tilfører et innovativt og stilrent design, samt smart teknik. Smarte funktioner og brugervenlighed er i højsædet hos LG, hvilket også kan ses på deres varmepumpe modeller.

Derudover er de også kendte for at sælge prisbillige produkter, hvilket også ses på deres varmepumpeserie. Nedenfor kan du se en beskrivelse af deres serie Therma V split og hvad prisklassen er på denne. LG tilbyder luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper.

LG luft-til-vand varmepumpe

LG’s varmepumpeserie kaldes Therma V split og har en COP op til 4,1-4,5. Derfor anvender du kun 1 kW til at skabe 4,1-4,5 kW varme, med denne varmepumpe.

Varmepumpeserien indeholder varmepumper på 9, 12, 14 og 16 kW og er tilpasset til det nordiske klima.

LG’s varmepumper kan tilkobles til solceller, hvilket kan nedbringe dit CO2-forbrug og din elregning endnu mere. Desuden er det et fleksibelt system, der både kan anvendes som udskiftningssystem eller kombineres med dit eksisterende varmesystem.

Varmepumperne har et betjeningspanel der er nemt at styre og som giver adgang til:

  • styring af varmeproduktion
  • ugentlig styring
  • styring af vandtemperatursystemet
  • varmesikkerhedsfunktion

Hvordan virker LG's varmepumpe

Luft-til-vand varmepumpens ventilator trækker udeluften ind i din varmepumpe, ved hjælp af et kølemiddel og en kompressor. Derefter bliver det opvarmet kølemiddel ledt gennem rørerene i din bolig, til din varmtvandsbeholder. Dette resulterer i, at du har varme til både din bolig og dit brugsvand.

Therma V split’s funktioner

Varmepumpen Therma V fra LG anses for værende et komfortabelt system og er let at anvende for forbrugeren. Varmepumpen har høj effektivitet, selv når temperaturen når -15 grader.

LG Varmepumpe

Denne varmepumpe er bygget til at skulle være en holdbar løsning for dig og din husholdning. De er udviklet til at skulle holde i mange år, ved hjælp af korrosionsbestandighed på ydersiden af varmepumpen, skruerne og risterne. Derfor er pumpen sikret ved hjælp af “Anti corrosion gold”-behandling, sørger for at varmepumpen kan holde længere og bevare sin effektivitet.

Varmesikkerhedsfunktion, er en funktion der sørger for at din varmepumpe vil fortsætte med at varme op, selv efter en strømafbrydelse. Denne funktion har 2 styringsniveauer; Det ene styringsniveau giver dig en advarsel om at en fagmand skal tilse din varmepumpe. Det andet styringsniveau fortæller dig, at der er en mere alvorlig fejl og den udvendige enhed slås fra og den indbyggede indedel fortsætter med at producere varmen.

 

Inverter-teknologi

LG har udviklet en inverter teknologi, der gør at man maksimerer effektiviteten på sin varmepumpe og minimere elforbruget. Dette betyder at varmepumpen anvender en variabel kompressionshastighed, i stedet for at kompressoren har en konstant omdrejningshastighed.

Fordelen ved inverter-teknologien er at varme- og kølefunktionen bliver tilpasset efter behovet i boligens indeklima. Toshiba og Panasonics varmepumper har en funktion der minder om denne. Denne inverter teknologi udmunder også i at LG’s varmepumper når op på en COP mellem 4,1-4,5, hvilket betyder at for hvert enkelt kW du anvender, bliver der produceret 4,1-4,5 kW varme.

Prisklasse

For at du kan få en pris på en varmepumpe, skal du specificerer hvad dine behov er. Prisen afhænger af hvor stor dit hus er, hvad forbruget er i husstanden, hvilken model du skal have osv. Når dette er gjort klart, kan du få priser på varmepumper der passer til dig.

Hvis du har et ønske om dette, kan du udfylde en kontaktformular på varmepumpetilbud, med oplysninger om hvilken varmetype du ønsker, hvor stor din bolig er, hvornår du vil have installeret varmepumpen og hvad din nuværende varmekilde her. Når dette er udfyldt, kan du få op til 4 tilbud på varmepumper, som er specificeret til dig.