Fujitsu varmepumpe

Om Fujitsu

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Varmepumpe - Få op til 4 gratis tilbud på varmepumper
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!

Fujitsu

Fujitsu er en japansk multinational virksomhed, som er kendt for deres computerhardware. Fujitsu tilbyder en lang række produkter og services inden for teknologiprodukter, løsninger og services.

Fujitsu tilbyder både luft-til-vand varmepumper og luft-til-luft varmepumper. Disse bliver beskrevet som brugervenlige, med et stilrent design og der bliver lagt stor vægt på kvalitet og design.

Fujtsu Luft-til-vand varmepumpe

Fujitsu udviklede i 2013 en serie af luft-til-vand varmepumper kaldet “Waterstage”. Det er komplette luft-til-vand varmepumper i flot design med Fujitsus nyeste teknik. Dette er Fujitsu’s svar på en varmeløsning, som både er økonomisk fornuftig og mindsker CO2-udslippet.

Coaxial varmeveksler

Fujitsu tilbyder markedets mest integrerede og kompakte luft-til-vand varmepumpe og er det eneste mærke, der har en coaxial varmeveksler i kobber, som giver varmeafgivelse både indadtil og udadtil.

Den fungerer ved at vandet løber udenpå og indeni varmeveksleren og kølemidlet løber midt i mellem og afgiver sin varme. Ideen er at en coaxial varmeveksler udnytter energien fra varmen mere effektivt med lav energitilførsel, da den har en stor lagring af varme og ikke har behov for en ekstern buffertank, som ved traditionelle pladevarmevekslere.

Derfor har den heller ikke behov for en flowvagt til at overvåge vandtrykket. For dig som forbruger betyder dette, at du sparer penge på dine varmeudgifter.

Andre funktioner

Ydermere tilbyder Fujitsu, som de eneste på markedet, varmepumper som ikke behøver en ekstra akkumuleringstank eller buffertank for at virke optimalt.

For at sikre at boligens vandsystem ikke fryser til, når udetemperaturen kommer under frysepunktet, er Waterstage varmepumperne udstyret med en effektiv frostsikring som hele tiden kontrollerer varmepumpen samt udendørstemperaturen - også når pumpen er slukket og du ikke er hjemme.

Hvis uheldet skulle være ude, er der indbygget en nøddrift i Waterstage modellerne. Hvis din maskine skulle stoppe af ukendte årsager, så starter den indbyggede elpatron automatisk. Derfor vil du fortsat kunne holde dit vand varmt, så du kan bevare et varmt indeklima.

Hvordan virker Fujitsu luft-til-vand varmepumpe

Luft-til-vand varmepumpen omdanner koldt/varmt luft til varmt vand, der kan anvendes til brugsvand eller som varme i din bolig. Varmen opstår når varmepumpens udedel optager termisk energi og overfører varmen til kølemidlet. Kølemidlet opvarmes i kompressoren, hvorefter kølemidlet frigiver varmen i varmepumpen til vandet.

Waterstage kategorier

Der findes to kategorier i serien Waterstage; Comfort og High Power. Begge kategorier har flere underserier, hvilket gør at du kan finde en der passer perfekt til deres behov.

Comfort er den mindste af modellerne med 230v og dækker opvarmningsbehovet hos mindre husstande. High Power findes både i en 230v model og en 400v model og bruges ved større husstande.

Både Comfort og High Power fås i to udgaver: Standard og Integreret;

  • Standard anvender du enten din nuværende varmtvandsbeholder, eller du kan vælge at købe en ekstern. Så du har varmepumpens indedel og din varmtvandsbeholder adskilt fra hinanden. Dette kan anvendes når de fysiske rammer ikke tillader at disse dele integreres. Enhederne kan fås fra 5 kW og op til 16 kW.

  • Ved den integreret udgave får du varmtvandsbeholderen og indedelen integreret i én enhed, derfor fylder indedelen også lidt mere, men er mere kompakt. Enhederne kan fås fra 5 kW og op til 16 kW

Varmepumperne i denne serie har en COP-værdi op til 4.10-4.52, alt efter hvor mange kW du skal bruge og om du skal have en Comfort eller High Power udgave. Det vil sige at for hver kW der bliver anvendt, vil der blive produceret 4.10-4.52 kW varme. Varmepumpen kan producere en centralvarme på +60 grader, når der er -20 grader udenfor.

Prisklasse

Prisen på en varmepumpe afhænger af hvad husstandens behov er og hvor stor din bolig er. Samtidig kan valg af model og ønsket funktioner også påvirke prisen. Når du har gjort dig tanker om dette, kan du blive guidet til hvad prisen på en varmepumpe vil være.

Du kan herefter udfylde en kontaktformular på varmepumpetilbud. Her skal du svare på, hvilken varmepumpe du gerne vil have, hvor stor din bolig er, hvornår du ønsker at installere varmepumpen og hvad din nuværende varmekilde er. Når dette er gjort, får du op til 4 tilbud på varmepumper der passer til dig.