DVI varmepumpe

Om DVI

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Varmepumpe - Få op til 4 gratis tilbud på varmepumper
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!

Dansk Varmepumpe Industri A/S

Dansk Varmepumpe Industri A/S også kaldet DVI energi, er en dansk producent af varmepumper og er kendte for at levere høj kvalitet med stor fleksibilitet. Virksomheden har beskæftiget sig med grøn energi i 30 år og er førende  i branchen indenfor varmepumper. Deraf har de også udviklet en stor erfaring og ekspertise indenfor varmeanlæg. DVI producerer både luft-til-vand varmepumper og jordvarmepumper.

DVI luft-til-vand varmepumpe

DVI’s varmepumper adskiller sig fra konkurrenterne ved, at de indeholder en speciel overhedningsvarmeveksler. Denne hjælper til at det varme vand kan opvarmes til høje temperaturer, uden at det belaster anlæggets kompressor og el-forbruget.

En anden funktion, som igen adskiller sig fra de traditionelle luft-til-vand varmepumper, er at anlæggets kompressor er placeret i indedelen. Derfor er der større mulighed for at skabe en effektiv støjisolering. Ventilatoren i varmepumpen er designet ud fra de nyeste støjdæmpende teknikker.

Dvi VarmepumpeVarmepumperne er installeret med en akkumuleringstank i centralvarmekredsen. Dette sikrer at der er mindre slitage, da levetiden på varmepumpens kompressor afhænger af at denne ikke skal starte og stoppe for ofte. Desuden vil det også opretholde en optimal drift og dermed minimere el-forbruger.

Alle modellerne er forsynet med automatisk vejrkompensering, som måler til stadighed udetemperaturen og udregner den minimale centralvarmetemperatur, som boligen på den pågældende dag kan opvarmes ved. Anlæg hvor der er installeret automatisk vejrkompensering, som tager hensyn til udetemperaturen, vil ofte have 20% mindre el-forbrug.

Desuden kan deres varmepumper kombineres med solvarme, hvilket giver dig muligheden for at minimere dit el-forbrug endnu mere. Derudover er alle varmepumperne installeret med scroll-kompressorer.

Hvordan virker DVI's luft-til-vand varmepumpe

Kort fortalt bruger man udeluften udefra til at opvarme et kølemiddel, som herefter bliver sat under kraftig tryk i kompressoren, så temperaturen øges. Derefter anvendes den høje temperatur til at opvarme vandet inde i varmtvandsbeholderen, som giver varme og varmt brugsvand til boligen.

DVIs luft-til-vand modeller

DVI’s modeller hedder: DVI LV Combi, DVI LV Single og DVI LV Single - ekstern varmtvandsbeholder. Alle modellerne har funktionerne der er beskrevet ovenfor. Derudover har de en COP-værdi op til 4,9, alt efter hvilken ydelse du og din bolig har behov for og hvad udetemperaturen er på.

Du kan få modellerne med 7, 9, 12 eller 18 kW, alt efter hvor stor din bolig er og hvad behovet er.

DVI LV Com er forsynet med varmtvandsprioritering, der sikrer en ensartet og høj temperatur på det varme vand. Når der er behov for opvarmning af varmt vand, frakobles centralvarmeanlægget i en periode og varmepumpen opvarmer varmtvandsbeholderen alene.

DVI jordvarmepumpe

DVIs jordvarmepumper er installeret med en speciel overhedningsvarmeveksler, som sikre at det varme vand kan opvarmes til høje temperaturer, uden at det påvirker kompressoren og el-forbruget negativt.

Desuden har jordvarmepumperne også vejrkompensation, hvor man sikre det lavest mulige elforbrug, ved at man automatisk måler udetemperaturen og udregner via en varmekurve, hvad boligen skal opvarmes ved på den pågældende dag. Dermed minimere du dit el-forbrug med 20 %.

I alle jordvarmepumperne er der installeret en akkumuleringstank i centralvarmekredsen, som skaber mindre slitage og giver et mindre el-forbrug, ligesom på luft-til-vand varmepumperne. Akkumuleringstanken sikre at kompressoren ikke skal starte og stoppe, hvilket giver en stabil temperatur.

DVIs jordvarmepumper kan kombineres med solceller, hvilket kan give dig et endnu lavere elforbrug.

Hvordan virker DVI's jordvarmepumpe

Kort fortalt bliver der trukket varme ud af jorden gennem slanger, som er gravet ned i din grund. Herfra bliver varmen overført ved hjælp af et kølemiddel, som fører det ind til din jordvarmepumpe. Dette hjælper til at du får varmen omsat til den temperatur du ønsker og denne varme kan bliver ført til gulvvarmen, radiatorerne og brugsvandet.

Dvi Jordvarmepumpe

DVI's jordvarmepumpe modeller

DVI har tre forskellige modeller indenfor jordvarmepumper; DVI VV Combi, DVI VV Single og DVI VV Single (Tilsluttet DVI eksternt varmtvandskabinet). Modellerne kan fås med 5, 7, 9, 12 eller 16 kW og alle anlæggene er en komplet løsning med centralvarmeanlæg. Desuden har jordvarmepumperne en COP-værdi op til 5,4, alt efter hvor høj en ydelse der skal bruges og hvad udetemperaturen er.

DVI VV Combi (m. tilslutning for eksternt varmtvandskabinet) har installeret en anden funktion, som de andre jordvarmepumper ikke har. Denne model har varmtvandsprioritering, der sikre en ensartet og høj temperatur på det varme vand. Når der er behov for at vandet skal opvarmes, frakobles centralvarmeanlægget og derefter er det varmepumpen der opvarmer vandet alene.

Prisklasse

For at få en pris på en varmepumpe, kræver det at du har klargjort behovet for dig og din husstand. Der er få vigtige faktorer, såsom: hvad er behovet for varme og varmt vand i din husstand, hvilke funktioner ønsker du den skal have og hvor stor er din bolig. Derefter kan du få en konkret pris på varmepumper der passer til dig.

Dette kan du få ved at udfylde en kontaktformular på varmepumpetilbud. Du skal svare på nogle få spørgsmål omkring hvilke type varmepumpe du ønsker, hvor stor din bolig er, installationstidspunkt, og hvad din nuværende varmekilde er. Herefter kan du modtage op til 4 tilbud, der passer til dig.