Danfoss varmepumpe

Om Danfoss

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Varmepumpe - Få op til 4 gratis tilbud på varmepumper
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!

Danfoss

Danfoss er en dansk virksomhed, men en international koncern, som er førende inden for forskning og produktion af elektroniske komponenter og systemløsninger.

Danfoss’ mest kendte produkt er termostater til varmeregulering, men virksomheden har en bred produktportefølje. Samtidig er de blevet anerkendt for deres erfaring indenfor udvikling af produkter og deres høje kvalitet.

Danfoss tilbyder både luft-til-vand varmepumper og jordvarmepumper.

TWS teknologi og Extender

Alle danfoss varmepumper anvender den patenteret TWS teknologi til produktionen af varmt vand. Denne teknologi giver en mere effektiv varmeoverførsel og lagdeling af vandet i varmtvandsbeholderen, sammenlignet med kappebeholdere, som normalt anvendes.

Teknologien gør at man hurtigt kan få en stor mængde varmt brugsvand, der er produceret ved lave driftsomkostninger. Ved traditionelle varmepumper er varmeoverførslen langsommere og det tager længere tid at opvarme en tom varmtvandsbeholder, sammenlignet med en beholder med TWS-teknologi. Derfor opvarmer Danfoss’ varmepumper vandet hurtigere og bruger mindre energi end noget andet system på markedet.

Til alle Danfoss varmepumper har du muligheden for at få en “extender”, hvor du kan kombinerer din varmepumpe med alternative varmekilder, som for eksempel solceller. 

Danfoss luft-til-vand varmepumpe

Danfoss’ luft-til-vand varmepumper dækker ydelser fra 6 kW til 18 kW og deres COP-værdi er op til 3,9-4,4, alt efter hvor mange kW du har behov for. Hertil har de flere forskellige produkter under denne kategori, samt andre produkter der kan tilføjes til varmepumpen.

Hvordan virker Danfoss luft-til-vand varmepumpe

Ventilatoren trækker udeluften ind i luft-til-vand varmepumpen, hvilket sker ved hjælp af en kompressor og kølemiddel. Kølemidlet bliver herefter opvarmet og ledt igennem rørene i huset, ind til din varmtvandsbeholder. Derefter har du varmt brugsvand og varme i dit hus.

DHP-AQ varmepumpeserie

Danfoss DHP-AQ er deres varmepumpeserie, der producerer varme, varmt vand og køling. Denne varmepumpe vil kontinuerligt producere varme effektivt, selv hvis temperaturen faldet ned til -20 grader. Yderligere har DHP-AQ en indbygge kølefunktion, så du kan afkøle din bolig over sommeren. Varmepumpen skulle være nem at betjene og er EU-klassificeret som en vedvarende energikilde.

Ved udviklingen af denne varmepumpe har der været fokus på at kunne levere en høj ydelse, den skulle være let at betjene og have et lavt lydniveau. Dette er den mest lydsvage luft-til-vand varmepumpe, som Danfoss nogensinde har udviklet.

Alt efter hvilket behov du har, findes modellen som sagt i flere forskellige kW, så man kan opnå den mest optimale energibesparelse. Men Danfoss har også udviklet tre størrelser for indedelen:

  • Mini: Varmepumpe med styreenhed
  • Midi: Varmepumpe med styreenhed, cirkulationspumpe, varmelegme og shuntventil
  • Maxi: Varmepumpe med styreenhed, cirkulationspumpe, varmelegme, shuntventil og varmtvandsbeholder på 180 liter

Danfoss jordvarmepumpe

Danfoss’ jordvarmepumperne kan producere varme helt ned til -20 grader og derfor kan en varmepumpe fra Danfoss, uden udsving, skabe varme og varmt vand til dit hus året rundt.

Hvordan virker Danfoss jordvarmepumpe

Jordvarmepumpen virker ved at jordslanger trækker varmen ud af jorden og fører det ind til varmepumpen. Varmepumpen sørger herefter for at omsætte varmen til en temperatur, der er passende for dit brugsvand og din bolig.

DHP-H Opti jordvarmepumper

DHP-H Opti er en af Danfoss’ serier indenfor jordvarmepumper, der har en ydelse på 8, 10 eller 12 kW, alt efter hvad dit behov er. Jordvarmepumpen leveres med “hot gas veksler”, som sikrer at der kan produceres varmt brugsvand der har en høj temperatur, ved lavest mulig COP-værdi. Danfoss’ DPH jordvarmepumper har en COP-værdi 4,20-4,24.

Virksomheden har flere forskellige typer jordvarmepumper til jordvarmeanlægget, men alle indeholder den nyeste Opti-teknologi. Opti-teknologi er et intelligent system, som sikre at ydeevnen altid er tilpasset til forholdene i jordvarmeanlægget.

Danfoss har udviklet en teknologi inden for deres jordvarmepumper, der giver en højere årsvirkningsgrad i forhold til konkurrenterne, hvilket gør det muligt at spare op til 75 % på din boligs nuværende elforbrug. Kombinationen af maksimal effektivitet og et minimeret energiforbrug, giver en høj COP-værdi.

I kombination med, at varmepumper har cirkulationspumper som sikre at varmepumper kun kører efter behov, minimere det igen dit energiforbrug og dermed vil det også minimere dine omkostninger til varme. Samtidig har du mulighed for, ved flere af Danfoss’ jordvarmepumper, at tilpasse din varmepumpe så den producerer billig køling om sommeren.

Prisklasse

Prisen på en varmepumpe er meget individuel, alt efter hvad dit behov er, hvor stor din bolig er, hvilken model du ønsker osv. Når disse ting er klargjort, kan du få priser på varmepumper, som er skræddersyet til dit behov.

Hvis du ønsker at indhente tilbud på varmepumper, kan du udfylde en kontaktformular på varmepumpetilbud. Her skal du udfylde hvilken varmepumpe du ønsker, hvor mange kvadratmeter din bolig er, tidspunkt for installation og din nuværende varmekilde. Når denne er afsendt online, kan du få op til 4 tilbud på varmepumper, som passer til dig.

Ekstra til din varmepumpe

Danfoss har en service der hedder Danfoss Online. Her kan du overvåge og styre din varmepumpe ved hjælp af din smartphone, tablet eller computer. Du kan bruge denne service til, at din servicetekniker straks vil modtage information, hvis der sker noget uventet med din varmepumpe.