Bosch varmepumpe

Om Bosch

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Varmepumpe - Få op til 4 gratis tilbud på varmepumper
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!

Bosch

Bosch er en førende teknologivirksomhed, som har en bred produktportefølje og er kendt for deres høje kvalitet og gode kundeservice. En anden fordel ved Bosch er, at de producerer svanemærket varmepumper, som den eneste varmeproducent i Dannmark.

Deres nyere varmepumper er udviklet specifikt til det nordiske marked og udnytter energien på bedste vis. Derfor er elektronikken i en bosch varmepumpe bygget til det danske klima.

Bosch ligger vægt på brugervenlighed og komfort i alle deres produkter. Ved de fleste af deres produkter er støjniveauet lavt og man vil derfor ikke bemærke den. Bosch tilbyder både jordvarmepumper, luft-til-vand varmepumper og luft-til-luft varmepumper.

Opkøb af IVT

Bosch opkøbte IVT varmepumper i 2005, for at forstærke deres position på markedet. Derfor har de også valgt at fokusere på Bosch, hvilket betyder at brandet IVT er udløbet i løbet af 2013. Dog er dette kun i Danmark og IVT er stadig tilgængelig i andre lande.

Boschs luft-til-vand varmepumper

Bosch har forenet deres 35 års erfaring indenfor varmepumpeteknik med den nyeste udvikling. Dette har mundet ud i en ny generation af luft-til-vand varmepumper de kalder Compress AWO. Denne generation af varmepumper er blevet testet af det Teknologiske institut og giver besparelser og komfort året rundt.

Sådan virker en Bosch luft-til-vand varmpumpe

Luft-til-vand varmepumpen opvarmer både din bolig og brugsvandet. Det sker ved at udeluften bliver ført ind i varmepumpen, som herefter fører varmen gennem et rør ind til din bolig.

371x 318_compress _6000_AW_DK

Scroll-teknik og driftsikker

Bosch Compress EHP AW0 kan fås med 9, 11 eller 13 kW. Denne varmepumpe anses for værende den absolut førende i verden og er både driftsikker og lydsvag. Denne model er energieffektiv på grund af den høje COP-værdi, som varierer alt efter hvor mange kW du køber. Dog er den højeste COP-værdi sat til 4 på Boschs varmepumper. Det vil sige at når der bliver produceret 4 kW varme, bliver der kun anvendt en enkel kW.

Samtidig har den et lavt strømforbrug på grund af den nye Scroll-kompressorteknik, som også er med til at påvirke den høje COP-værdi. Scroll kompressoren tilpasser sin hastighed efter det aktuelle varmebehov og derfor undgår man for mange start og stop, på grund af den modulerende kompressor. 

 

 

Bosch jordvarmepumpe

Bosch har en hel jordvarmepumpeserie, der inkluderer en Compress 5000 og 6000 serie. Disse dækker ydelser fra 4,5 kW op til 84 kW.

Hvordan virker Bosch jordvarmepumpe

Jordvarmepumpen henter varme til dit brugsvand og din boligs radiatorer og gulvvarme, ved at hente varmen ude fra jorden gennem slanger og transportere det ind til varmepumpen via en slange og kølemiddel.

Bosch JordvarmepumpeCompress 5000 LW

Compress 5000 LW fås i 22 kW op til 42 kW og er beregnet til større ejendomme. Disse har en COP-værdi ved EN 255 på op til 4,6 og en COP-værdi ved EN 14511 på op til 4,34. Desuden er den særdeles lydsvag og har en ESM energimåler, der måler det aktuelle energiforbrug. Da dette er en større maskine, skal du indhente tilbud på disse, hvis du er interesseret i en compress 5000 LW.

Compress 6000 LW/M

Compress 6000 LW/M er en varmepumpe med integreret varmtvandsbeholder. Denne varmepumpe kan fås med ydelser på 6, 8 eller 10 kW. Desuden har denne model en COP-værdi ved EN 255 på op til 5,1 og en COP-værdi ved EN 14511 på op til 4,8. Denne model har også en ESM energimåler og en 185 liters tank, hvilket giver et lavere energiforbrug ved brugsvandsproduktion.

Prisklasse

Der er flere faktorer der spiller ind, i forhold til prisen på din varmepumpe. Prisen bliver defineret ud fra hvor stor dit hus er, hvad forbruget er og hvilke funktioner, som varmepumpen skal indeholde. Du kan kun få en præcis pris til netop dig, hvis du specificerer dine krav og bliver guidet.

Hvis du udfylder en kontaktformular på varmepumpetilbud, skal du beskrive hvilken type varmepumpe du ønsker, hvor mange m2 der er tale om, hvornår du ønsker installationen og hvilken varmekilde du har på nuværende tidspunkt. Derefter får du op til 4 tilbud på en varmepumpe der passer til dig og dit behov.

Ekstra til din varmepumpe

Bosch har udviklet en app, hvorpå du kan se hvad temperaturen er i lokalet og indstille flere forskellige ting såsom varmtvandstemperatur, feriefunktion, klokkeslæt-program osv. Både Bosch Compress 5000 og 6000, samt Compress AWO kan blive tilsluttet internettet, hvorefter du kan regulerer din varmepumpe ved hjælp af din smartphone på denne applikation.